Om Oss

Vi er et webdesignfirma som tilbyr kreative og innovative løsninger for din bedrift. Vi har lang erfaring innen design av nettsteder, og tilbyr en rekke ulike løsninger for å fremme din bedrifts produkter og/eller tjenester. Alle våre webdesignere er utdannet som grafiske designere og deltar dessuten kontinuerlig på ulike webmaster-/webdesigner-kurs blant annet i regi It-akademiet. I tillegg til formell utdannelse og mange års erfaring kan webdesignerne våre tilby essensielle, personlige egenskaper som er nødvendige for et vellykket resultat.

Et av de viktigste momentene for at et slikt prosjekt skal lykkes er god kommunikasjon, og våre webdesignere sørger alltid for å opprette god kommunikasjon med kunden allerede fra dag én. Vi gjør alltid vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, og tar utgangspunkt i en innledende samtale der vi kartlegger bedriftens behov. I fellesskap ser vi blant annet på hva det er bedriften vil kommunisere og hvordan bedriften ønsker å bli fremstilt via nettstedet. Videre ser vi på hvilken funksjonalitet nettstedet må ha, og det legges selvfølgelig vekt på spesielle ønsker bedriften måtte ha i form av utførelse. Når vi har fått en forståelse for hva det er bedriften ønsker, kartlegger vi brukernes behov slik at nettstedet oppnår både brukskvalitet og brukervennlighet.

For en uforpliktende befaring/samtale er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon. Vi vil veldig gjerne hjelpe akkurat din bedrift med å komme ett steg foran konkurrentene ved å skape en innovativ og brukervennlig nettside. Vi har kunnskapen og erfaringen som trengs for å presentere din bedrift på best mulig måte og dermed bidra til å utvide kundekretsen. I fellesskap kan vi helt sikkert komme fram til en tids- og kostnadsplan som passer for din bedrift. Ikke ta til takke med et middelmådig webdesignfirma. Velg det beste – velg oss. Vi ser frem til å høre fra deg.